Начало ММА Даниел Кормие вижда „класически капан“ за Алекс Перейра срещу Халил Раунтрий

Даниел Кормие вижда „класически капан“ за Алекс Перейра срещу Халил Раунтрий

Даниел Кормие вижда „класически капан“ за Алекс Перейра срещу Халил Раунтрий
0

Остават само още няколко дни до битката за титлата в полутежка категория на UFC 307, където Алекс Перейра (11:2) ще защитава пояса си срещу поставения под №8 в ранглистата – Халил Раунтрий (14:5). Един от водещите анализатори в света на смесените бойни изкуства – Даниел Кормие, предвижда сериозен капан за бразилеца, особено ако не е напълно подготвен за предизвикателството, което представлява американеца.

Виждам класически сценарий за изненада, тъй като поставен човек в световния ранкинг се изправя срещу шампиона. Такива срещи се наричат „капани“ във футбола. Усещането е точно за мач-капан за Алекс Перейра. Ако не е готов, може и да видим как Халил Раунтрий го нокаутира със силата си“, каза „Ди Си“ пред Funky and the Champ.

Темата с ранглистата на UFC е все по-актуална, тъй като не за пръв път виждаме да се дава шанс на човек, който се намира доста по-ниско в класирането. Дори Дейна Уайт призна, че има проблем с това и заяви, че съвсем скоро задачата за подреждането на бойците ще бъде делегирана на изкуствен интелект.