Начало ММА Раунтрий показа сърце, но природната сила на Перейра си каза думата

Раунтрий показа сърце, но природната сила на Перейра си каза думата

Раунтрий показа сърце, но природната сила на Перейра си каза думата
0

Халил Раунтрий-младши (14:6) опроверга голяма част от своите критици и демонстрира страхотно сърце, за да предизвика шампиона в полутежка категория на UFC 307. Алекс Перейра (12:2) обаче е един от онези редки таланти в бойните изкуства, които са способни да доминират всеки съперник с природната си сила.

Американецът влезе много добре в срещата, като намери правилната дистанция, за да контрира по прекрасен начин при всяка възможност. Той дори спокойно би могъл да вярва, че първите два рунда в съдийските карти са отишли в негова полза.

„Поатан“ в последствие вдигна оборотите. Ниските му ритници в десния прасец забавиха „Бойния кон“ и това създаде перфектни условия за пласиране на все повече леви прави и мощни двойни и тройни комбинации.

В даден момент се отвори аркада над дясната вежда на Халил. Носът му бе разбит и кръвта започна да се стича по гърдите му.

Четвъртата част се оказа последна в срещата. Алекс Перейра тръгне уверено напред и без да прибързва методично прегази своя опонент, за да видим още един свиреп нокаут в актива на най-голямата звезда на UFC в момента.