Начало Бокс Ник Бол прати съперника си през въжетата за първа шампионска защита (ВИДЕО)

Ник Бол прати съперника си през въжетата за първа шампионска защита (ВИДЕО)

Ник Бол прати съперника си през въжетата за първа шампионска защита (ВИДЕО)
0

Ник Бол (21:0:1) опази световната си титла от WBA в категория „перо“, след като стигна до технически нокаут в 10 рунд срещу Рони Риос (34:5) при завръщането си пред родна публика в Ливърпул.

157-сантиметровият шампион предложи поредното си бляскаво представяне, налагайки тотална доминация над претендента. Той реализира цели три нокдауна, като при последния отново видя как Риос се изправя, но тогава от ъгъла му хвърлиха бялата кърпа.

До решението се стигна, след като Бол прати своя опонент през въжетата, а след това той пролази под тях, за да се върне на ринга в отчаят опит да се докаже пред шампиона.

Срещата стана изключително атрактивна, защото и самият Бол получи доста тежки удари, които отвориха аркада по лицето му. Имаше и разбит нос, от който шуртеше кръв, сякаш за да докаже, че тези две момчета са готови на всичко, за да победят.

Това се превърна в първа успешна защита на пояса от Ник Бол, след като през юни успя да го спечели с неединодушно решение срещу Реймънд Форд (15:1:1) в Рияд.