Начало ММА Халил Раунтрий остава извън голямата игра до 2025, след тежката фрактура на носа

Халил Раунтрий остава извън голямата игра до 2025, след тежката фрактура на носа

Халил Раунтрий остава извън голямата игра до 2025, след тежката фрактура на носа
0

Отговаряйки на въпроси на журналиста Халил Раунтрий, каза, че никога не се е чувствал толкова много в светлината на прожекторите на обществеността и журналистите.

Веднага след двубоя отидохме в болницата и бях без телефон, но когато се върнах около пет сутринта, бях изумен колко много хора ми писаха и изразиха подкрепата си“, каза боецът.

Раунтрий отбеляза, че въпреки нараняванията (две сериозни аркади и тежка фрактура на носа, което наложи спешна операция), той не иска да изпусне момента и се надява да се върне в октагона през следващите месеци.

„Очаквам с нетърпение да се завърна и следващата битка, мисля, че ще бъде през първото тримесечие на 2025 г.“, каза той. „Знам, че публиката сега иска да ме види в октагона. Тази битка ми позволи да разбера две неща: първо, готов съм да се представя на най-високо ниво, второ, все още имам място за растеж и имам много да уча. Искам да се върна като по-техничен и стратегически боец. Преди тази битка току-що подписах нов договор с UFC, така че все още ми предстоят много битки.”