Начало ММА Шон О’Мали претуря успешна операция на тазобедрената става

Шон О’Мали претуря успешна операция на тазобедрената става

Шон О’Мали претуря успешна операция на тазобедрената става
0

Шон О’Мали няма търпение да се върне в октагона.

„Suga“ имаше достатъчно време да оплаква загубата на титлата си в полусредна категория, която сега е около кръста на Мераб Двалишвили, след като грузинският боец си проправи път до единодушна победа над O’Maли в UFC 307. Малко след това О’Мали обяви, че планира да се подложи на операция, за да се справи с продължителна контузия на бедрото – процедура, която може да го извади за по-дълъг период от време.

В своя канал в YouTube О’Мали потвърди, че е претърпял операцията, и съкрати сроковете за завръщането си.

Оперирах се в четвъртък, днес е събота, минаха е****и два дни“, каза О’Мали. „Чувствам се страхотно. Чувствам се страхотно. Ще се върна по-добре от всякога, ще се върна следващата седмица на спаринги.

„Не, ще направя всичко както трябва. Ще се възстановя възможно най-бързо. Всички казват: „Не се връщай прекалено рано. Връщам се точно толкова скоро, колкото трябва, но искам да се върна възможно най-скоро. Искам да се бия, докато съм още достатъчно млад. Този месец навършвам 30 години, така че искам да се възстановя, да направя всичко както трябва, но искам да се върна там най-късно през април, май, юни. Юни ще е най-късно. Мисля, че мога да се върна преди това. Март може би дори ще е лудост, но кой знае? Просто се нося по течението, ден след ден.“

тагове: