Начало ММА Футболен клуб засилва охраната си заради Конър МакГрегър

Футболен клуб засилва охраната си заради Конър МакГрегър

Футболен клуб засилва охраната си заради Конър МакГрегър
0

Добре известен факт е, че Конър МакГрегър е един от най-опасните атлети в света през изминалите 15 години. Но дали това е причината един от големите английски клубове – Арсенал, да наложи промени в системата си за сигурност, за да се предпази от ирландеца? Оказва се, че визитата на „Прословутия“ на стадион „Емиратс“ преди няколко седмици е доказала, че има пропуски в охраната, защото той е слязъл на терена и се е срещнал с играчите без да получи официално разрешение от домакините.

Daily Mail съобщи, че в Арсенал са прозрели риск за сигурността на футболистите, независимо от факта, че МакГрегър бе посрещнат радушно от две от звездите в тима – Кай Хаверц и Букайо Сака.

Темата с достъпа на случайни лица по терените в Англия е болна от десетилетия насам, като дори често се стига до ефективни присъди на екзалтирани фенове, които напускат местата си от трибуните, за да се доближат до своите идоли.

@dailymailsport Arsenal consider a MAJOR CHANGE after an incident involving Conor McGregor 🚨 #arsenal #saka #rice #conormcgregor #football #sport #dailymail #fyp ♬ original sound – Daily Mail Sport