Начало Бокс Клариса Шийлдс разкри кой боксьор е в състояние да спре Канело

Клариса Шийлдс разкри кой боксьор е в състояние да спре Канело

Клариса Шийлдс разкри кой боксьор е в състояние да спре Канело
0

Следващият ход на Канело Алварез все още не е известен, но мексиканската икона продължава да бъде свързвана с редица престижни двубои.

Досега през 2024 г. Канело се радва на доминиращи победи над Хайме Мунгуя и Едгар Берланга, но за световния шампион в суперсредна категория продължават да се спекулира с битки срещу Терънс Кроуфорд и Дейвид Бенавидес.

Освен Кроуфорд и Бенавидес, популярни имена, с които Канело може да се срещне през 2025 г., са Крис Юбанк младши, Артур Бетербиев и Дмитрий Бивол. Бетербиев и Юбанк младши спечелиха в Саудитска Арабия по-рано този месец и вероятно и двамата ще се радват на възможността да се изправят срещу Канело.

Клариса Шийлдс, една от най-реномираните боксьорки, наскоро говори за Канело и въпреки че е голяма почитателка на Бенавидес, тя смята, че Крофорд е човекът, който може да победи Канело.

Дейвид [Бенавидес] е различен тип животно, това е битка, която искам да видя“, каза Шийлдс, когато говори пред Fight Hub TV . „Но все още смятам, че единственият човек, който може да победи Канело, е Терънс Крауфорд. Това е просто моето мнение и искам да го видя.“