Начало Бокс Джошуа: Готов съм за двубой с Уайлдър на 13-ти април в Лондон (ВИДЕО)

Джошуа: Готов съм за двубой с Уайлдър на 13-ти април в Лондон (ВИДЕО)

Джошуа: Готов съм за двубой с Уайлдър на 13-ти април в Лондон (ВИДЕО)
0

Антъни Джошуа изрази публично готовността си да се изправи срещу тежкия удряч Деонтей Уайлдър. Британският боксьор дори е набелязал дата и място. Ето и изказването му за предаването на ESPN First Take:

„Както не веднъж съм казвал, готов съм да се бия с Уайлдър на 13-ти април в Лондон. Не знам какво повече да направя, за да ме разбере. Явно той е по-заинтересован да се бие с Фюри, който няма никакви титли. Не мога да го контролирам, не мога да контролирам и Фюри, но мога да контролирам това, което казвам и правя. Уговорих мястото и датата и искам да съм ясен пред всички: Готов съм да се бия с всекиго, особено шампиона Уайлдър на 13-ти април на Уембли. Какво повече да кажа?“, коментира AJ.

Шампионът в тежка категория на IBF, WBO и WBA добави, че не се интересува от боксов сблъсък с Фюри, защото „Краля на циганите“ не държи нито една титла, а за него е най-важно да си свърши работата на ринга срещу най-добрите.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".