Начало Без категория Дрикъс Ду Плесис защити Джейк Пол: Уважавам това, което е направил

Дрикъс Ду Плесис защити Джейк Пол: Уважавам това, което е направил

Дрикъс Ду Плесис защити Джейк Пол: Уважавам това, което е направил
0

Дрикъс Ду Плесис не съди това, което Джейк Пол е направил в бойните спортове.

През последните няколко години Пол се превърна в един от най-обсъжданите боксьори в света, като популярният инфлуенсър в социалните мрежи привлече към спорта своя легион от фенове и същевременно си навлече гнева на боксовите традиционалисти и бойци.

Шампионът на UFC в средна категория може да се причисли към тези, които подкрепят усилията му, дори и да поставя под въпрос цялостното въздействие на Пол върху популяризирането на професионалните боеве.

Всички казват: „Джейк Пол направи страхотни неща за бокса“, – каза Ду Плесис в подкаста Shadow Banned. „Не, не е. Неговите фенове гледат само как се боксира, те не познават бокса, а познават Джейк Пол. Но аз изобщо не го мразя. … Успешен пич. Уважавам това, което е направил. Фактът, че му плащат луди пари, повече от хора, които са работили през целия си живот – не аз, аз получавам пари – хора, боксьори, които са работили, световни шампиони, но това е развлекателната индустрия. Бийте се с боксьор. Първият истински боксьор, с когото се би, загуби.“