Начало Бокс Нгану: Загубих паметта и зрението си след първия рунд на битката с Джошуа

Нгану: Загубих паметта и зрението си след първия рунд на битката с Джошуа

Нгану: Загубих паметта и зрението си след първия рунд на битката с Джошуа
0

Бившият шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану призна, че не си спомня нищо от втория рунд с бившия шампион на WBA, IBF и WBO в тежка категория Антъни Джошуа.

Битката между спортистите се проведе на 9 март в Kingdom Arena в Рияд, Саудитска Арабия. 37-годишният камерунец беше нокаутиран във втория рунд.

„Единственото нещо, което ме притеснява е, че никога не съм участвал в тази битка. Беше странен ден, странна вечер. Бях уморен… Дори по време на загрявката се изпотях, но все още бях уморен… Дори когато битката започна, сякаш не се бих. Дори когато получих първия удар, бях по-изненадан, че съм паднал от удара, отколкото от самия удар.

Когато бях в ъгъла след първия рунс, треньорите ми говориха с мен. И тогава моята памет, зрение и всичко останало беше изгубено. Не помня как станах от стола, за да отида на втори тур. Беше толкова странно. Така че от момента, в който бях на стола между рундовете, вече не бях там. Понякога просто не е вашият ден“, каза Нгану в канала си в YouTube.

Поражението от Джошуа беше второ за Нгану на професионалния ринг. През октомври 2023 г. камерунецът загуби от британеца Тайсън Фюри с разделено съдийско решение.

тагове: