Начало Бокс Глен Маккори: Антъни Джошуа разочарова нацията

Глен Маккори: Антъни Джошуа разочарова нацията

Глен Маккори: Антъни Джошуа разочарова нацията
0

54 -годишният бивш световен шампион в полутежка категория на IBF, Глен Маккори, заяви, че Антъни Джошуа е разочаровал цяла Англия и вече няма да е същия след своята първа загуба. „Джентълмен“, както е прозвището на Маккори, твърди, че в момента бившият световен шампион е на дъното и всичко е свършило за него в големия бокс:

„Мисля, че в момента той е на дъното. Беше победен от Анди Руис- младши. Мисля, че той е приключен. Не е просто загубата, защото всеки може да загуби. Важно е по какъв начин загуби. Руис не е елитен боец и не е сред най-добрите в тежката. Той няма да бъде сред най-добрите в историята, но е кораво хлапе, което видя възможност и я сграбчи. Добра работа от страна на „Разрушителя“. Ангтъни Джошуа от своя страна разочарова цялата нация. Ако подцениш своя опонент и си разсеян, то в такъв случай ще загубиш.“ – сподели Маккори за usadailynews.com

Глен Маккори е един от най-уважаваните боксьори в Англия. За цялата си професионална кариера, той има 39 мача, 30 победи, 12 от които с нокаут, 8 загуби и един равен.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.