Начало Бокс Фюри: Ще се бия с Джошуа само в Америка
0

Фюри: Ще се бия с Джошуа само в Америка

Фюри: Ще се бия с Джошуа само в Америка
0

Тайсън Фюри постави две важни условия за евентуален мач срещу Антъни Джошуа преди да сложи край на боксовата си кариера догодина.

Едното е повече от очевидно – сънародникът му да вземе реванш от Анди Руис на 7 декември и да си върне титлите, които изгуби през юни. Ако американецът от мексикански произход отново спечели, то „Циганския крал“ няма никакво намерение да се бие с Ей Джей.

Второто условие, което Фюри постави, е евентуален изцяло британски двубой да се проведе на територията на САЩ. „Вече всичките ми мачове трябва да са в Америка. Така че, освен ако щабът му не е съгласен отново да пътува до САЩ, макар че не смятам, че след последната им визита биха желали, няма как да се получи. Със сигурност“.

Британецът коментира и по любопитен начин предстоящия реванш между Джошуа и Руис когато беше попитан за прогноза кой ще спечели. „И двамата са смотаняци и не са в моята лига. Мама винаги ме е учила, че, ако не мога да кажа нещо мило, по-добре да не казвам нищо. Така че ще си затворя устата за това“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.