Начало Бокс 5 съвета за Джошуа срещу Руис
0

5 съвета за Джошуа срещу Руис

5 съвета за Джошуа срещу Руис
0

Антъни Джошуа получи напътствия за предстоящия си втори двубой с Анди Руис от бившия си треньор Тони Симс.

Уважаваният британски специалист, който работи с Ей Джей до 2016 г., даде 5 съвета на бившия си възпитаник, които биха му помогнали да си върне световните титли.

„Трябва да се боксира наистина умно, с Руис няма как да се криеш в окопите. Да внимава, да стои здраво зад левия прав, да си движи краката и да атакува от далеч. Трябва да се стегне и в защита, трябва да може да отбягва ударите му и да ги отклонява. Трябва да свърши много работа, преди да се изправи срещу Руис“, каза Симс пред secondsout.com.

Треньорът призна, че според него е щяло да бъде по-добре ако Джошуа се беше подготвял за реванша си Анди Руис както Тайсън Фюри се готви за неговия с Дионтей Уайлдър. „Бих предпочел да се боксира с един-двама души преди този мач. И да отработи това, което ще му трябва срещу Руис, да си намери подобни опоненти. Защото, ако погледнете какво направи Тайсън Фюри – скочи в мача с Уайлдър без да е готов на 100%. Но след това започна да се стяга, тренира във фитнеса, бие се, ще направи три двубоя преди евентуално отново да срещне Уайлдър. А тогава ще бъде в много по-добра ситуация, психически и физически. Фюри ще е научил много повече от тези три мача и човек няма как да не го предпочете за фаворит когато отново се изправи срещу Уайлдър. Щеше ми се и Ей Джей да направи така, да има 1-2 междинни двубоя“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.