Начало Бокс Джордж Форман обяви кои са най-добрите в тежка категория в момента

Джордж Форман обяви кои са най-добрите в тежка категория в момента

Джордж Форман обяви кои са най-добрите в тежка категория в момента
0

Родният боксьор Кубрат Пулев не влиза в топ 4 на Форман.

Най-възрастният световен шампион в историята на тежката категория и едно от най-обичаните имена на бокса – Джордж Форман отговори на фен в социалните мрежи, на кое място поставя Антъни Джошуа, Анди Руис, Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри.

„Фюри 1. Уайлдър 2, Руис и Джошуа“ , подреди Форман боксьорите в профила си в Twitter.

Кубрат Пулев не влезе в класацията, но за сметка на това се очертава като все по-сигурен следващ опонент на Антъни Джошуа, според авторитетни световни боксови медии. Нашенецът е претендент номер 1 за световната титла (IBF), като сблъсък със световния шампион трябва да има до 30 май тази година. При отказ от страна на „AJ“, титлата ще бъде овакантена и за нея ще спорят Пулев и най-вероятно полякът Адам Ковнацки.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".