Начало Бокс Хърн извива ръцете на Кубрат
0

Хърн извива ръцете на Кубрат

Хърн извива ръцете на Кубрат
0

Боксовият промоутър Еди Хърн призна, че се опитва да притисне Кубрат Пулев в ъгъла по време на преговорите за двубой между него и Антъни Джошуа.

Агентът за пореден път изрази недоволството си, че клиентът му може да оваканти принудително една от световните си титли измежду IBF и WBO, за да защитава другата срещу задължителния претендент, съответно Пулев и Олександър Усик.

Снимки: Facebook/Кубрат Пулев

След като наскоро заяви, че ще говори с двамата, за да се опита да разреши ситуацията без Ей Джей да губи пояс, сега Хърн в прав текст обяви как възнамерява да процедира в случая с Кубрат.

„Не знаем дали Боб Аръм няма да превърти и да си каже: „О, днес не харесвам Еди Хърн“. Той може да бъде много труден за преговори, а Ей Джей може да каже: „Не проявявам интерес“. Тогава може да оваканти този пояс (на IBF, б. а.), не знам. На Пулев му предстои тежко решение, защото или ще приеме нашата оферта, или ще се бие с Адам Ковнацки за вакантната титла за около милион, а и в двата случая може да загуби“, каза Хърн пред SI Boxing.

Снимка: БТА

Промоутърът коментира и какво очаква Джошуа през 2020 г. „Може да ни очакват само Пулев и Усик или Усик и Пулев. Когато Антъни загуби от Руис, почти изгубихме и шанс за мач с Уайлдър. Но сега отново има такава възможност, но колко дълго човек би чакал, за да види нещо такова?“.