Начало Кикбокс и муай тай Един ден на Рико Верхувен в София

Един ден на Рико Верхувен в София

Един ден на Рико Верхувен в София
2

Шамионът в тежка категория на най-елитната професионална кикбокс организация в света „GLORY“ Рико Верхувен пристигна в България!

Късно в сряда хегемонът при най-тежките пибликува в своя Instagram профил видео, което показва как каца успешно на Летище София. Холандецът сподели и за феновете си видео от лобито на хотел „Маринела“, в който е отседнал.

Следващите детайли, които Рико разкри от изненадващото си пристигане в столицата ни, дойдоха чак на сутринта. Човекът победил на два пъти Бадр Хари, публикува видео от фитнес зала в София с послание към последователите си.

 

Преди началото на този исторически ден в София, България… не забравяйте основите си – вложете труд!“, каза шампионът във видео обръщението си.

Екипът на Boec.BG разбра, че Верхувен е на посещение у нас не по спортни въпроси, а визитата му е свързана с другата му страст след кикбокса – киното. 30-годишният боец снима филм. Самият той потвърди, като сподели видео от декор в кино център „Бояна“. Рико, който е и актьор, има три филма зад гърба си.

 

Тази сутрин боецът публикува нова порция от Instagram клипове, в които разказва, че не е успял да си набави нужния сън след дългия снимачен ден, но въпреки това е в залата и тренира здраво.

„Ако тренираш в лошите си дни, то със сигурност ще тренираш в добрите“, категоричен е „Принца на кикбокса“

 

30-годишният Рико Верхувен е познат още като „Принца на кикбокса“. Той е активен състезател от 2004-та година и в актива си има 66 професионални битки, а в 56 от случаите е излизал от тях като победител. Освен две победи над легендарния Бадр Хари, Рико държи победи и над имена като Даниел Гита, Джамал Бен Садик, Петер Артс, Гьохан Саки, Ерол Зимерман и други.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Comment(2)

Comments are closed.