Начало Кикбокс и муай тай Ясен е вече съперникът на Бадр Хари

Ясен е вече съперникът на Бадр Хари

Ясен е вече съперникът на Бадр Хари
0

Сблъсъкът ще се състои на 20 юни в Ротердам, Нидерландия

 Бенджамин Адегбуи ще бъде съперникът на Бадр Хари, при завръщането на легендата в спорта. Битката ще се проведе на 20 юни, а мястото на събитието ще бъде Ротердам, Нидерландия. Очаква се победителят от сблъска да получи шанс за мач за титлата в „тежка“ категория срещу шампиона Рико Верхувен.

35-годишният Хари има баланс от 106 победи и 14 загуби в кикбокса. 198-сантиметровият мароканец е в серия от 2 поредни загуби, последната от които бе срещу Рико Верхувен. Мароканската легенда няма успех в GLORY и като цяло в кикбокса от август 2015 година. Интересното е, че в два от трите си сблъсъка в най-известната кикбокс верига в света, Хари игра с Верхувен като и в двата случая допусна неуспех с технически нокаут поради контузия.

Бенджамин Адегбуи е с баланс от 34 успеха и 6 поражения в кикбокса. Той, също както Хари е на 35 години и е висок 198 см. Адегбуи може да се похвали с два сблъсъка срещу шампиона Верхувен, но губи и двата с решение. Боецът три пъти е печелил турнирите в тежка категория на GLORY. В края на миналата година Адегбуи победи Дианджело Маршал в последния си сблъсък.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

JUNE 20 | ROTTERDAM AHOY @badrhariofficial vs. @adegbuyibenny | Presale is LIVE – general on sale begins this Tuesday, March 3

Публикация, споделена от GLORY Kickboxing (@glorykickboxing) на