Начало Кикбокс и муай тай Пълен запис от Рико Верхувен – Бадр Хари 2 (ВИДЕО)

Пълен запис от Рико Верхувен – Бадр Хари 2 (ВИДЕО)

Пълен запис от Рико Верхувен – Бадр Хари 2 (ВИДЕО)
1

Рико Верхувен отново победи Бадр Хари благодарение на контузия, но мачът предложи много емоции на всички кикбокс фенове. Двамата титани в тежка категория показаха интересни размени и не бихме отказали да изгледаме отново техния дуел.

Шампионът два пъти изпадна в нокдаун, но въпреки това защити пояса си. Така приключи зрелищното коледно бойно шоу от веригата Glory.

Ето как стана всичко:

„Направих две огромни грешки, върху които бях тренирал. Това е неговата сила и моята слабост. Но и за миг не си помислих, че няма да мога да продължа, че няма да е безопасно. Изправих се и продължих да се бия“, бяха част от думите на Верхувен след победата. Вижте какво още каза тук.

На другия полюс – оказа се, че състоянието на Хари може да се усложни. Бадр беше принуден да приключи сблъсъка заради травма и беше изкаран на носилка, а след това се оказа и че е бил откаран с линейка.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Comment(1)

  1. Не разбирам много от тези спортове, но все пак съм спортист…каква е тази контузия дето я превърнаха с напоена гъба с вода и тиксо за дограми

Comments are closed.