Начало ММА Макфарлън защити титлата и поиска нова категория

Макфарлън защити титлата и поиска нова категория

Макфарлън защити титлата и поиска нова категория
0

Илима-Лей Макфарлън победи категорично Кейт Джаксън в главното събитие на „Белатор 236“. Шампионката защити пояса пред родна публика в Хонолулу с единодушно решение: 50-45, 50-44, 50-44.

След успеха си Макфарлън пожела да бъде създадена нова категория за жени в „Белатор“, за да има шанс да се окичи с два пояса едновременно.

„Искам да съм двоен шампион“, заяви ММА звездата. „Дайте ми тази възможност! Направете категория „петел“ и при нас, жените.“

Хавайката говори за възможността да се бие със своята добра приятелка – Лиз Кармуш, която вече не е част от UFC и се присъедини към втората по сила верига.

„Готови сме да излезем една срещу друга. Ако Скот Кокър създаде Гран При турнир за пояс в категория „петел“, ще е страхотно. Все пак ще е добре да сме в двете противоположни части на схемата“, сподели още Илима-Лей Макфарлън.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.