Начало Бокс Боксов анализатор: Пулев не притежава силен удар

Боксов анализатор: Пулев не притежава силен удар

Боксов анализатор: Пулев не притежава силен удар
0

Карл Фроч, който е бивш професионален боксьор и настоящ боксов анализатор и коментарор на „Sky sports“, заяви, че очаква Тайсън Фюри и Антъни Джошуа да стигнат до обединителен двубой за световните титли в тежка категория.

„Очаквам Тайсън Фюри отново да си свърши работата срещу Дионтей Уайлдър. Не мисля, че Фюри ще изпита прекалено сериозни проблеми срещу Уайлдър“, разкри Фроч, цитиран от fight-bg.com.

Бившият световен шампион в супер средна категория и един от най-обичаните британски боксьори от близкото минало, анализира и предстоящия сблъсък за световните титли, противопоставящ шампиона на
WBA Super, WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа и Кубрат Пулев, който е претендент номер 1 на IBF.

„Срещу Пулев „AJ“ би трябвало незaбавно да си свърши работата. Не искам да подценявам Пулев, но той не притежава силен удар – 28 победи, 14 нокаут. Той знае какво прави и е достоен противник, но очаквам Антъни Джошуа да мине през него без много проблеми“, анализира Фроч.

В заключение британецът обяви, че иска да види обединителен сблъсък между двамата представители на Острова – Фюри и Джошуа.

„И тогава бих искал да видя Фюри и „AJ“ на ринга в обединителен бой. Искам да видя обединение и безспорен шампион в тежка категория. И двамата са британци, така че няма по-голяма битка от тази. Това е мегадвубой и се надявам да се случи“, завърши Фроч.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".