Начало Бокс Бивш световен шампион: Джошуа-Пулев е добър двубой

Бивш световен шампион: Джошуа-Пулев е добър двубой

Бивш световен шампион: Джошуа-Пулев е добър двубой
0

Джоузеф Паркър, сподели мнението си за най-интригуващите двубои при най-тежките в чат с Еди Хърн, цитиран от fight-bg.com. Един от тях е именно сблъсъкът, противопоставящ Антъни Джошуа, който е шампион на WBA, WBO, IBF и IBO  срещу Кубрат Пулев – претендент номер 1 на IBF.

Джошуа-Пулев e добър двубой. Мисля, че Джошуа ще надделее. Той винаги се усъвършенства като шампион“ , каза Паркър.

Бившият световен шампион по бокс в „тежка“ категория на Световната боксова организация (WBO) добави и мнението си относно третия сблъсък между Фюри и Уайлдър и кой според него ще властва в категорията.

„Очаквам Фюри да доминира. Мисля, че той спечели първия бой срещу Дионтей Уайлдър, а във втория го унищожи. Предполагам, че третия двубой ще завърши по-същия начин“ , категоричен бе новозеландецът.

Паркър сподели очакванията си и относно двубоя между Дилиън Уайт и Александър Поветкин.

„Очаквам Дилиън да победи Поветкин. Струва ми се, че Поветкин имаше своя момент, но мисля, че той все още е адски силен“, добави 28-годишният боксьор, завършвайки с мнение, относно интригуващия сблъсък между Олексадър Усик и Дерек Чисора.

„Мисля, че първият двубой за Усик беше добро посрещане в тежка категория. Той е много разнообразен и много техничен боксьор. Мисля, че ще победи Чисора“, завърши Паркър.

Джоузеф Паркър има баланс от 27 успеха (21 с нокаут) и 2 загуби (Антъни Джошуа и Дилиън Уайт) в професионалната си боксова кариера. Той се намира на 12 позиция в обновената ранглиста в „тежка“ категория на авторитетния сайт boxrec.com.