Начало Бокс Страхотен жест на Еди Хърн (ВИДЕО)

Страхотен жест на Еди Хърн (ВИДЕО)

Страхотен жест на Еди Хърн (ВИДЕО)
0

Един от най-влиятелните боксови промоутъри в света в момента – Еди Хърн заяви, че ще награди служителите на Националната здравна служба на Великобритания, които се борят с пандемията, причинена от коронавирусна инфекция. Дарението е под формата на безплатни билети за всичките му големи събития за една година, след като светът на спорта се възобнови.

Мениджърът на световния шампион в „тежка“ категория – Антъни Джошуа ще дари по 200 билета на спектакъл. Това ще включи и двубоя между Ей Джей и Кубрат Пулев за титлата на IBF, както и този между Дерек Чисора и Олександър Усик.

„Мислехме за това как да изкажем благодарността си към невероятните работници на НЗС, които безкористно помогнаха на всички в тази криза причинена от COVID-19. Те бяха невероятни и от наша страна в Matchroom Boxing обявяваме нова схема за това, когато се върнем към организирането на боксовите спектакли, където ще раздадем по 200 билета на работниците от НЗС. Надяваме се това да се случи още това лято“, заяви Хърн.

 „Не можем да благодарим достатъчно за цялата им подкрепа. Работещите в НЗС, вие сте невероятни и сте гордостта на нашата страна. Бъдете всички добре, останете в безопасност, останете вкъщи и ще преодолеем това скоро“, добави още той във видео, качено в профила му в Twitter.

#ОтговорниВкъщи