Начало Бокс Боб Аръм отмъкна най-добрия боксьор в супер лека категория

Боб Аръм отмъкна най-добрия боксьор в супер лека категория

Боб Аръм отмъкна най-добрия боксьор в супер лека категория
0

Британският боксьор Джош Тейлър вече ще бъде представян от Боб Аръм и неговата компания „Top Rank“. Сключил е и консултантски договор с „MTK Global“ (двете промоутърски агенции са в колаборация). Това дава чудесна възможност на световния шампион в супер лека категория да обедини всички пояси в дивизията.

Тейлър (16-0) е първенец на WBA, IBF, списание „The Ring“ и е №1 за теглото си в реномирания портал „BoxRec“. Хосе Рамирес държи коланите на WBC и WBO и също е промотиран от Аръм.

Много е вероятно двамата да се срещнат през 2020 година, особено след като вече Джош Тейлър ще се бие по ESPN.

По този начин 88-годишният импресарио промотира още един световен шампион, който ще се опита да превърне в звезда и в глобален мащаб. Наскоро той привлече Наоя Иноуе, който също е носител на трофея „Мохамед Али“.

Снимка: БТА

Възможно е да видим битка между Джош Тейлър и Васил Ломаченко или Терънс Крауфорд. И двамата имат договори с „Top Rank“ и са големите имена в достъпните за шотландеца категории.

Вече бившият му промоутър „Cyclone Promotions“ изрази силно огорчение след решението на Тейлър да прекрати договора си.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.