Начало Други Разкриха московски клуб за незаконни боеве в училище

Разкриха московски клуб за незаконни боеве в училище

Разкриха московски клуб за незаконни боеве в училище
0

Огромен боен клуб в московско училище е бил разкрит от руски журналист, който работи за „okha65.ru“. Вдъхновени от филма „Боен клуб“, учениците се изправяли един срещу друг във фул контакт мачове без правила. Често това се случвало в паркове.

Те комуникирали в платформата VKontakte, където популяризирали жестоките схватки и набирали нови участници.

„Няма правила. Боевете приключват при предаване или нокаут“, гласи една от публикациите в социалната мрежа.

Разследване на руски журналисти показва, че бойният клуб събирал по около 50 души публика на събиранията си. Били организирани залози, като минималният – 1000 рубли (около 29 лева). Победителят от незаконната схватка си поделял „печалбата“ със заложилите.

Зяпачите документирали всичко на телефоните си, а момичетата насъсквали участниците да не щадят съперника.

Подобни незаконни клубове започват да се превръщат в плашеща тенденция. Има информация за такива в други руски градове и в Канада.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.