Начало Бокс Боб Аръм: Ломаченко е по-талантлив от Канело

Боб Аръм: Ломаченко е по-талантлив от Канело

Боб Аръм: Ломаченко е по-талантлив от Канело
0

Легендарният промоутър Боб Аръм е на мнение, че Саул Алварес-Канело е надценен боксьор. Импресариото сравни лицето на бокса в момента с други двама световни шампиони и едва ли мексиканецът ще остане поласкан от думите му.

„Дали Канело е по-добър от Марвин Хаглър? Съмнявам се, той не е като Васил Ломаченко и Терънс Крауфорд, които са най-добрите в историята на категориите си“, сподели Аръм.

„Това е разликата. Мразя тази класация „паунд-фор-паунд“, не е обективна. Няма как Канело да е на първо място там. Не споря, че е много добър, но не трябва да е първи. Не е толкова талантлив – колкото Ломаченко, скоро ще се уверите сами“, заяви Боб Аръм.

Снимка: БТА

Ветеранът и друг път е признавал своите симпатии към украинския боксьор:

„Той е суперзвезда! Поставям го сред най-великите като Мохамед Али, Шугър Рей, Флойд Мейуедър, Оскар де Оя… Той принадлежи точно към тази група боксьори“, заяви легендарният мениджър Боб Аръм след успеха на Лома над Люк Кембъл преди три месеца.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.