Начало Бокс Джордж Форман не вижда как Джошуа може да победи Фюри

Джордж Форман не вижда как Джошуа може да победи Фюри

Джордж Форман не вижда как Джошуа може да победи Фюри
0

Бившият световен шампион по бокс Джордж Форман сподели очакванията си за бъдещ сблъсък между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа. Легендата предвижда успех за „Краля на циганите“.

„Това момче Тайсън Фюри – трябва да извадиш всички свои скрити оръжия, за да го биеш“, Форман сподели пред IFL TV. „Трябва да съм честен с вас, не виждам как Джошуа може да го стори. Все пак не бих пропуснал да си взема билети за този мач, ще бъде интересен.“

Форман коментира първата загуба на Дионтей Уайлдър и извиненията.

„Когато аз паднах от Мохамед Али в Африка въжетата ми бяха виновни, някой ми беше сложил странни работи във водата… Просто не можех да го изрека: „Загубих!“. Трудно е да се стори, като закон на гравитацията при големите спортисти. Но той може да се завърне по-силен и да печели тежки битки, всеки може“, заяви легендарният Форман.

Снимка: БГНЕС
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.