Начало Бокс Фюри похвали Джошуа и после пак се заяде с него
0

Фюри похвали Джошуа и после пак се заяде с него

Фюри похвали Джошуа и после пак се заяде с него
0

Ако Тайсън Фюри не остане в историята на бокса като голям боксьор, то със сигурност хората ще си го спомнят дълго време поне заради голямата му уста.

Бившият световен шампион за пореден път демонстрира острия си език като първо похвали сънародника си Антъни Джошуа, че си върна поясите от Анди Руис, но веднага след това принизи дългоочаквания реванш между двамата.

„Феър плей към Ей Джей, той победи с боксови умения момче, което го нокаутира преди това. За това са нужни много смелост и спортни качества. Според мен изглеждаше фантастично. Чух критиките от феновете, но в този спорт важна е победата. Няма значение дали печелиш със сантиметър или километър, с нокаут или една точка. Предпочитам да спечеля по ужасяващ начин, вместо да загубя елегантно някой двубой. Така че – браво на Джошуа, че го направи, поздравления. Но нека си говорим истината – никой не се интересува сериозно от Руис и Джошуа. Те са просто други двама боксьори в тежка категория по пътя. Истинският двубой е между мен и Уайлдър. Това е най-големият двубой на моето време така или иначе и едва ли скоро ще има по-голям“, заяви Фюри.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.