Начало Бокс Фюри и Джошуа започнаха с „любезностите“
0

Фюри и Джошуа започнаха с „любезностите“

Фюри и Джошуа започнаха с „любезностите“
0

Съюзът между британските боксови звезди Тайсън Фюри и Антъни Джошуа срещу общия „враг“ – Дионтей Уайлдър вече е в историята и двамата започнаха да си разменят хапливи коментари.

След като Ей Джей беше готов да тренира с „Циганския крал“ и да му помогне в подготовката за втория мач срещу американеца, сега, когато на хоризонта се задава двубой за обединяване на титлите между двамата, те зарязаха добрият тон. Пръв това направи Фюри, който наскоро заяви, че поясите, които Джошуа притежава, за „остатъци“.

Снимка: БГНЕС

„Вече съм бил неоспорим шампион в тежка категория, когато победих Кличко. Що се касае до мен, Антъни Джошуа получи моите остатъци. Аз никога не съм губил тези пояси, трябваше да ги овакантя заради проблеми с психическото си здраве. Те са си мои пояси. Как можеш да претендираш, че си шампион без да си победил шампиона?“, каза Фюри.

Антъни Джошуа не му остана длъжен и отвърна с не по-малко закачлив коментар.

Снимка: БТА

„Двубой между наш може да има само когато Тайсън Фюри премине през третия си мач с Дионтей Уайлдър и аз премина през следващия си мач срещу Кубрат Пулев. Ако Фюри го иска – ще го направим. Имаме желание, обичаме да залагаме на големи събития и да създаваме качествени продукти за боксовото общество, така че гледаме на тази възможност сериозно. Според мен, досега той е имал два добри мача в кариерата си, срещу Кличко и срещу Уайлдър, а успя да спечели и двата, така че е нормално сега да е развълнуван. Но трябва да внимава какво си пожелава, защото младите момчета идват надъхани и с удоволствие ще приемат предизвикателството му“, предупреди Джошуа.