Начало Бокс Треньорът на Уайлдър: Не бях аз! Помощникът ми хвърли кърпата

Треньорът на Уайлдър: Не бях аз! Помощникът ми хвърли кърпата

Треньорът на Уайлдър: Не бях аз! Помощникът ми хвърли кърпата
0

Джей Дийс призна, че не той е хвърлил кърпата в седмия рунд от мача Дионтей Уайлдър – Тайсън Фюри. Треньорът на американеца посочи своя помощник Марк Бреланд. След това действие битката беше прекратена и „Бронзовия бомбардировач“ загуби световната титла. Предвид пораженията и хода на реванша това изказване звучи странно.

„Марк Бреланд хвърли кърпата. Не мисля, че трябваше да го прави“, сподели Дийс.

„Деонтей не искаше да се отказва. Той е безстрашен боец, който умее да се завръща от трудните моменти. Винаги успява да пласира силен удар, който обръща мача надолу с главата. В момента е добре, ще се върне по-силен. Все пак поздравления на Тайсън Фюри и неговия отбор“, допълни специалистът.

Дийс е в ъгъла на Уайлдър, откакто вече бившият световен шампион навърши 19. Двамата работят заедно вече 15 години, а още в първия миг треньорът вижда много амбициран боец, в чийто успех е уверен.

В социалните мрежи валят хвалби към Марк Бреланд. За мнозина той е герой, защото е избавил американския нокаутьор от много по-сериозни наранявания, които дори можеха да сложат край на кариерата му.

Фюри спечели всеки един от рундовете, изигравайки най-силния си мач на ринга.

Фюри и Уайлдър счупиха рекорда за приход от билети

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.