Начало Бокс „Бензинените“ юмруци на Фюри нокаутираха безпомощен Уайлдър

„Бензинените“ юмруци на Фюри нокаутираха безпомощен Уайлдър

„Бензинените“ юмруци на Фюри нокаутираха безпомощен Уайлдър
1

Тайсън Фюри се завърна на трона си в тежка категория, след като направи на пух и прах непобедения Дионтей Уайлдър в Лас Вегас. Британецът доказа, че всичко наговорено преди мача съвсем не са празни приказки, а топенето на юмруци в бензин по 5 минути на ден очевидно донесе нужния резултат.

Фюри доминираше във всеки един рунд.

„Краля на циганите“ изигра най-силния мач в кариерата си и го приключи в седмата част. Още в началото пласира смразяващ десен крос, след който лявото ухо на Уайлдър пусна кръв. Това се оказа и решаващо, защото вече бившият шампион в тежка категория беше видимо неадекватен и единствено инкасираше още удари.

Видяхме интересни и зрелищни комбинации до края, като Фюри бавно и методично увеличаваше преднината си.

В нашата карта той не загуби нито един рунд. Всичко приключи в седмия, когато от щаба на американеца хвърлиха кърпата. В същия момент съдията прецени, че е видял достатъчно и даде технически нокаут, за да запази здравето на Уайлдър. „Бронзовия бомбардировач“ беше приклещен в ъгъла си и продължи да яде бой. Преди това той падна два пъти в нокдаун, а в последната минута игра едвам се държеше на краката си.

Фюри изглеждаше ощетен от съдийското решение в първия мач и този път беше решен да приключи дуела с нокаут. Така и стана.

Boec.BG проследи мача на живо рунд по рунд. Вижте какво се случи.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.