Начало Бокс Фюри подсилва юмруците си с бензин

Фюри подсилва юмруците си с бензин

2

Британецът Тайсън Фюри направи интересно признание в седмиците преди реванша с Дионтей Уайлдър. Бившият световен шампион в тежка категория сподели, че следва напътствията на легенда в битките с голи ръце… и топи ръцете си в бензин всеки ден.

Наскоро „Бронзовия бомбардировач“ се измся на Фюри, че има възглавници вместо юмруци и явно „Краля на циганите“ е взел подмятането присърце.

„Говорих с възрастен боксьор – легенда в битките с голи ръце. Той е от обществото на пътуващите цигани и се нарича Големия Джо Джойс“, сподели Фюри.

Снимка: БГНЕС

„Каза ми да си топя ръцете в бензин, за да заздравеят още. Затова преди тази битка ги държа по 5 минути в горивото всеки ден. Цялото нещо се прави 3-4 седмици преди важен двубой. Помагало му е и го изпробвам“, допълни бившият световен шампион.

Преди известно време Фюри сподели за друг ритуал, който е част от подготовката му за битката с Уайлдър. Британецът призна, че мастурбира по седем пъти на ден.

Закани се да нокаутира Дионтей за два рунда, явно се надява бензинът да му помогне в това начинание.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.