Начало Бокс Фюри тренира брадичката си за Уайлдър с орална любов

Фюри тренира брадичката си за Уайлдър с орална любов

Фюри тренира брадичката си за Уайлдър с орална любов
0

Цапнатият в устата Тайсън Фюри призна още един от необичайните си методи за подготовка преди реванша с Дионтей Уайлдър. Британецът вече втрещи с изказването си, че мастурбира по седем пъти на ден, а след това се вслуша в съветите на стар цигански шампион от боевете с голи ръце.

След като Фюри започна да топи юмруците си в бензин, сега разкри как е решил да засили и брадичката си:

„Уверен съм в своята брадичка, тя ще издържи. Напоследък правя много орална любов и така я заздравявам“, Тайсън Фюри шокира журналист с отговора си.

Снимка: bgnes

Бившият неоспорим шампион в тежка категория е женен за дългогодишната си любов Парис.

Със сигурност ще му трябва „желязна“ брадичка срещу мощното кроше на Уайлдър, което го свали в първия сблъсък. Ако не беше нокдауна в рунд №12, „Краля на циганите“ щеше да спечели мача за световната титла по точки.

Вместо това битката завърши наравно и сега на 22 февруари двамата ще изиграят дългоочаквания реванш. 95% от успехите на Дионтей са с нокаут.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.