Начало Бокс Фюри: Имам повече фенове от Уайлдър в САЩ

Фюри: Имам повече фенове от Уайлдър в САЩ

Фюри: Имам повече фенове от Уайлдър в САЩ
0

Британският боксьор Тайсън Фюри за пореден път захапа Дионтей Уайлдър. Двамата имат сметки за уреждане през февруари 2020 година, когато е насрочен реваншът им. В първата среща не бе излъчен победител. Въпреки че „Краля на циганите“ имаше повече пласирани попадения, бе пратен два пъти в нокдаун.

Ето какво заяви Фюри пред PA Sport:

„Има битка, Уайлдър първо трябва да се измъкне от мача си без контузия и да спечели. Луис Ортис е опасен съперник“, сподели Фюри.

„Той е с обратен гард и удря тежко. За 4-5 рунда е от най-опасните в света. Вече имам повече американски фенове от Дионтей Уайлдър. Не знам защо, но той не е никак популярен. Има голяма уста и много се перчи, това е всичко. Няма интелект зад фасадата. И аз говоря глупости, но неговите приказки нямат никакъв смисъл.“

Фюри не успя да напълни и половината зала в Лас Вегас при последните си два успеха.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.