Начало Бокс Фюри призна: Изпих 4 бири вечерта преди мача с Уайлдър

Фюри призна: Изпих 4 бири вечерта преди мача с Уайлдър

Фюри призна: Изпих 4 бири вечерта преди мача с Уайлдър
0

Бившият световен шампион Тайсън Фюри сподели любопитен момент от „подготовката“ си за битката с Дионтей Уайлдър. В решителната вечер преди мача за пояса на WBC британецът е изпил 4 бири!

Сблъсъкът завърши наравно, а двамата гиганти в тежка категория ще се бият отново на 22 февруари 2020 година.

„Пия бира, докато съм на лагер, а вечерта преди мача с Уайлдър изпих четири. Както видяхте – не са ми повлияли негативно“, призна си Фюри.

„Аз съм мъж на 30 години. Професионалист от 11 години. Женен с пет деца. Ако искам бира, ще пия бира. Щом тялото ми желае нещо, трябва да му го дам. Какво като предстои мач? В миналото боксьорите са пиели уиски преди двубой, дори са удряли шот в ъгъла по време на боя. Ако можеш да се биеш, няма нищо, което да те спре“, заяви „Краля на циганите“.

Британецът имаше проблеми с алкохола и опиятите. Изпадна в депресия, загуби титлата си без бой, а сега отново е сред най-добрите в дивизията.

Благодарение на треньора си Бен Дейвисън – Фюри свали над 60 килограма и е отново мотивиран да бъде на върха.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.