Начало Бокс Треньорът на Джошуа отговори на критиките

Треньорът на Джошуа отговори на критиките

Треньорът на Джошуа отговори на критиките
0

Треньорът на Антъни Джошуа и националния отбор на Великобритания – Робърт Маккракън, е уверен във възможностите си. Специалистът бе жертва на унищожителна критика след първата загуба на Ей Джей, от Анди Руис-младши.

Мнозина го обвиниха в лоша подготовка, а други пък изтъкнаха, че е трябвало по-рано да хвърли кърпата, защото здравето винаги е на първо място.

Джошуа бе видимо неадекватен, след като инкасира много тежък удар и падна 4 пъти в нокдаун.

„Много пъти се е случвало боксьорът ми да се възстанови от тежък рунд и след това да спечели битката“, призна Маккракън пред WBN.

Снимка: БТА

„Вадил съм състезатели от мачове, защото не е било в интереса им да продължат. Аз не съм доктор и нападките към мен са глупави. Винаги съм поставял здравето на боксьорите на първо място. Доверявал съм се на своята преценка и опит.“

В момента специалистът е на лагер с Великобритания. След това ще започне подготовка с Джошуа. Ей Джей има нелеката задача да си върне световните тили, които Руис изненадващо му отне. Въпреки загубата в първата среща, букмейкърите отново посочват Антъни за фаворит.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.