Начало Бокс Фенове обвиниха Анди Руис в измама на кантара

Фенове обвиниха Анди Руис в измама на кантара

Фенове обвиниха Анди Руис в измама на кантара
0

Не спират спекулациите и конспиративните теории около реалните килограми на световния шампион по бокс в тежка категория – Анди Руис-младши. На официалния кантар преди първата му защита срещу Антъни Джошуа – мексиканецът закова 128,6 килограма.

Това е със 7 кг повече от първата битка в „Медисън Скуеър Гардън“, Ню Йорк.

Феновете на бокса се съмняват мексиканецът действително да тежи толкова, като отдават това на психо атаки към Ей Джей. В мрежата най-често се лансира теорията за тежести в сомбрерото му или в долната част на облеклото.

Бившият световен шампион Карл Фроч също се изказа в този тон: „Не съм сигурен, че той тежи толкова. Не изглежда да е качил от предишният, път твърде тежък е.“

„Не си свали дрехите, видяхме колко бързи ръце има ден по-рано на тренировката, а сега на кантара излиза, че е твърде дебел. Не играят коректно от щаба му“, допълни Фроч.

Появяват се и мнения, че шампионският живот с бързи коли и луксозни събития става все по-сладък за Руис, който се е отпуснал.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.