Начало Бокс Джошуа – Руис: Автентичен коментар от великия рунд №3

Джошуа – Руис: Автентичен коментар от великия рунд №3

Джошуа – Руис: Автентичен коментар от великия рунд №3
0

В началото на лятото Анди Руис-младши сътвори една от най-големите сензации в историята на „Медисън Скуеър Гардън“. Зала, видяла безброй велики боксови вечери. Първият мексиканец, световен шампион в тежка категория, отне титлите на Антъни Джошуа.

Най-сериозният удар Руис нанесе в рунд №3, след като… бе пратен в нокдаун!

Ей Джей взе предимство в частта, а след това самият той на два пъти усети какво е да лежиш на ринга. Легендарният коментатор Майк Костело от „Би Би Си“ отрази срещата, а слушайки го в третата част е трудно да не настръхнем*:

„Руис е долу! За първи път в професионалната си кариера. Брилянтна комбинация от дясен ъперкът и ляво кроше…“

„Джошуа пуска десен, но Руис отвръща…. Джошуа е много лошо разклатен… и е долу… не може да бъде… невероятен бокс в тежка категория в „Градината“… това е лудост…“

„Това е най-трудният момент в кариерата на Джошуа… сетивата му са аут… диша толкова тежко… 25 секунди… Джошуа е на пода отново… спасен е от звънеца! Един от най-великите рундове в историята на бокса!“, гласи част от емоционалния коментар.

Следете галата и реванша от 22 часа с Boec.BG.

*Заб. Настроихме видеото да започне с началния гонг за рунд №3 (13:00 минута).

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.