Начало ММА Овърийм по-лек от Розенструйк преди сблъсъка им (ВИДЕО)
0

Овърийм по-лек от Розенструйк преди сблъсъка им (ВИДЕО)

Овърийм по-лек от Розенструйк преди сблъсъка им (ВИДЕО)
0

Бившият претендент за титлата в тежка категория на UFC Алистър Овърийм закова 112,5 кг. на официалното претегляне преди събитието UFC on ESPN 7. Неговият опонент Жаирзиньо Розенструйк, който прие предизвикателството с четири седмици предизвестие предизвестие, бе с един килограм по-тежък.

Синтия Калвило ще трябва да се пребори с 2 килограма, за да влезе в лимитие на категория сламка и да участва в подглавния двубой на вечерта срещу Марина Родригес. Тя има 2 часа, за да редуцира теглото си. Везната показа по 120 кг. за Бен Ротуел и Стефан Струве, които ще премерят сили в подгряващите двубои.

Още двама бойци от бойната галавечер във Вашингтон не преминаха успешно през кантара. Тим Мийнс ще трябва да свали 220 грама, а Мат Сайлс 1,1 кг.

Овърийм и Розенструйк ще оглавят събитието, което ще се проведе във вечерта на събота срещу неделя. Това ще бъде 17-ти двубой в най-елитната професионална ММА организация за бившия шампион на К-1 и „Strikeforce“. Той е в серия от две поредни победи, но срещу него се изправя непобедения суринамец, който е набрал скорост след нокаута му над Андрей Арловски в началото на ноември.

Видео от претеглянето може да видите тук:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.