Начало ММА Овърийм: Кариерата ми няма да е завършена без UFC титла

Овърийм: Кариерата ми няма да е завършена без UFC титла

Овърийм: Кариерата ми няма да е завършена без UFC титла
0

Алистър Овърийм е едно от светилата в бойните спортове през последните две декади, но всяко нещо има своя край. Опитният боец е вече на 39, а зад гърба си има 91 професионални мача в ММА, кикбокс и муай тай.

Тази неделя сутрин се завръща в октагона на UFC гала във Вашингтон, която оглавява с Жаирзиньо Розенструйк.

„Трябва да сме реалисти – остават ми още 2 години битки“, заяви Овърийм след откритата тренировка за UFC уикенда. „Може би, малко повече, но това е достатъчно. Трябва да се спре навреме. Това е опасна професия. Бия се от 23 години, затова трябва да бъда разумен.“

„Кариерата ми няма да е завършена без злато от UFC. Трябва само да спечеля мачовете си. Ако бия този уикенд и след това още веднъж, трябва да вдигна шум за мач за титлата.“

Овърийм има зад гърба си пояси в Strikeforce, DREAM, K-1 и др.

„Исках да се бия още през септември, но не се получи. Радвам се, че някой прие, това е голяма възможност за Жаирзиньо. Ще бъде добра битка“, завърши Алистър.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.