Начало Други Определиха домакините на държавните първенства по джудо

Определиха домакините на държавните първенства по джудо

Определиха домакините на държавните първенства по джудо
0

Българска федерация по Джудо обяви спортния си календара за 2020-та година. Пет града ще посрещнат държавните лични и отборни първенства в различните възрастови групи – Перник, Панагюрище, Пазарджик, Сливен и Самоков.

Първото за следващата година състезание е на 15-ти февруари в Самоков, където юноши и девойки старша възраст ще мерят сили в Държавното лично първенство. По-късно същия месец, на 29-ти, младшата възраст ще спорят в Панагюрище, а ден по-късно отново там са битките при мъжете и жените. Град Перник ще определи първенците при момчета и момичета, младежи и девойки на 14-15 март. А последната от този ранг първенства е на 9-ти май в Сливен, където ще станат ясни медалистите при мъжете и жените до 23 години.

И двата отборни шампионата през следващата година ще се проведат в Пазарджик. На 30-31 май са момчета, момичета, юноши и девойки-младша възраст и мъже и жени. На 10-11 октомври са юношите и девойките старша възраст.

От Българска федерация по Джудо запазват правото си да променя Държавния спортен календар, като своевременно ще уведоми всички спортни клубове и ще отрази промените на сайта си.

На 18-ти януари в Пресклуб „България“ ще бъде проведен и Семинар за треньори и съдии.

Още подробности ТУК.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.