Начало Бокс Уайлдър с ново оправдание за загубата от Тайсън Фюри

Уайлдър с ново оправдание за загубата от Тайсън Фюри

Уайлдър с ново оправдание за загубата от Тайсън Фюри
0

Списъкът с извинения на Дионтей Уайлдър за загубата от Тайсън Фюри продължава да набъбва. Американецът си намери ново оправдание за първото поражение в професионалната си кариера.

Този път виновни са… ноктите на Фюри.

„Още не съм чул валидно обяснение защо боксовите му ръкавици се отварят по средата на битката“, Уайлдър сподели в The Last Stand Podcast.

„Защо се получи тази рана в ухото ми? Това са белези като от разрез – заради ноктите му! Има толкова много факти и доказателства на разположение, но ние сме великодушни.“

В обкръжението на американеца май трябва да му забранят медийните изяви за известно време.

„Още в първия ни мач Рики Хатън му дърпаше ръкавицата, за да ме удря с гола ръка. Във втората имаше предмет с яйцевидна форма в нея. Опитаха се да повторят номерата, но този път ноктите му ми издраха ушите и затова се получи това кръвотечение. Това е невъзможно да се получи след удар от 10-унциева ръкавица“, заключи Дионтей Уайлдър.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.