Начало Бокс Уайлдър победи Фюри пред медиите (ВИДЕО)
0

Уайлдър победи Фюри пред медиите (ВИДЕО)

Уайлдър победи Фюри пред медиите (ВИДЕО)
0

Дионтей Уайлдър записа победа, макар и малка, над Тайсън Фюри преди реванша им на 22 февруари.

„Бронзовия бомбардировач“ се обяви за победител в състезанието по втренчено гледане, което двамата си спретната преди втората си пресконференция. Двамата прекараха повече от минута, гледайки се лице в лице от близо, след което Уайлдър каза: „Ти губиш!“ и се оттегли към масата за пресконференции. Американецът подаде ръка на „Циганския крал“ за поздрав, но британецът не я пое, а отвърна в типичния си шеговит стил: „Каза, че аз губя, но той си тръгна!“.

По време на срещата си с медиите Фюри и Уайлдър отново не спестиха хапливи коментари един към друг.

„Каква е стратегията им? Не знам как да я понеса. Ще се опитат да ме разсеят ли? Не зная какво ще направи, той е луд, човече. Ако вярва в това, трябва да приема думата му. Но е различно когато се качиш в ринга. Аз съм боксьорът с най-тежък удар в историята. Не съм усещал неговата сила. Според мен той има възглавници, вместо юмруци. Притежава умения, но не може да имаш всичко. Разбира се, че ще водя двубоя според собствения си план, защото, когато ме атакуваш, ми даваш по-голям шанс да нанеса точен удар“, коментира Уайлдър.

Тайсън Фюри обаче за пореден път настоя, че ще спечели двубоя с нокаут още във втория рунд.

„Няма да изкарам брадичката си напред и да му кажа: „Моля те, Дионтей, нокаутирай ме“. Едва ли ще стане така. Ще го накарам да тръгне назад, да е стъпил на задния си крак. Стоя зад това с цялото си сърце. В първия двубой използвах боксовите си умения и не проработи. Не спечелих. А аз обичам да печеля. Ние сме огромни бойци в тежка категория, имам 20 нокаута и 29 победи. Умея да нокаутирам хората. Когато подцениш чуждата сила, ще я усетиш. Той е много по-добър от мен в това да решава мачовете си с един удар. Но никой не може да се сравнява с мен по сърце и целеустременост. Уайлдър ще усети желязната ми воля. Не ме е страх да се бия като мъж с мъж с удрящия най-силно боксьор. Няма значение дали срещу Уайлдър си спечелил 11 рунда и половина, защото той може да нокаутира всеки при оставащи 30 секунди“, каза Фюри.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.