Начало Бокс Уайлдър: Мога да бия Фюри по точки
0

Уайлдър: Мога да бия Фюри по точки

Уайлдър: Мога да бия Фюри по точки
0

Дионтей Уайлдър не изключи възможността отново да изкара пълни 12 рунда срещу Тайсън Фюри, както през декември 2018 г., но този път да спечели двубоя.

„Бронзовия бомбардировач“, който в кариерата си има 41 победи с нокаут от 43 двубоя, едно равенство срещу Фюри и само един спечелен двубой по точки –срещу Бръмейн Стивърн през 2015 г., не изключва възможността да надиграе „Циганския крал“ на ринга и ръката му да бъде вдигната след преглед на съдийските карти.

„Разбира се, че мога да спечеля бой по точки. Всичко е възможно в бокса. Не се притеснявам за боксовия си интелект или нивото на уменията си. Изключително уверен съм в това, което правя и говоря, и това ме прави човекът, който съм. Затова съм все още съм непобеден и всеки мой съперник е опитвал вкуса на пода. Свидетели сте на история“, каза Уайлдър.

Снимка: БГНЕС

„Бронзовия бомбардировач“ за пореден път заяви, че ще заложи на мощните си удари, които може да му позволят да не се задържа на ринга прекалено дълго.

„Когато изляза на ринга не се опитвам да си играя с огъня и умишлено да губя рундове или нещо такова. Никой не иска да губи. Когато разполагаш с унищожителна сила, като моята, не се притесняваш много за тези неща. Мачовете са по 12 рунда. 36 минути. Все някой трябва да направи грешка и, познайте какво? Ще бъде повече от една грешка. Трябва да си перфектен 12 рунда срещу мен. Аз трябва да съм перфектен за 2 секунди“.

Снимка: БТА

Американецът се върна и към равенството срещу Фюри в първия им двубой, като заяви, че британецът със сигурност ще бъде изплашен от случилото се тогава в реванша.

„Юмруците ми са разрушителни. Казах на Фюри, че ще го покръстя. Притесненията му идват от това, че и преди съм го свалял. Представете си вие да бяхте съперника ми онази вечер и нямате представа колко сте зле… плашещо е, не само за вас, но и за семейството и приятелите ви – за всички. Затова не искат отново да се случва. Последните ми два мача също не направиха нещата по-добри за него, защото нокаутирах още две момчета по унищожителен начин. Неговите мачове, в сравнение с моите, са все едно да сравняваш ден и нощ“.