Начало Бокс Фюри и Уайлдър отново се срещнаха (ВИДЕО)
0

Фюри и Уайлдър отново се срещнаха (ВИДЕО)

Фюри и Уайлдър отново се срещнаха (ВИДЕО)
0

13 месеца след като завършиха с противоречиво равенство, Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри отново се изправиха един срещу друг.

Двамата застанаха лице в лице преди реванша помежду им на 22 февруари в Лас Вегас, като пресконференцията изобилстваше от любопитни моменти. 206-сантиметровият Фюри не остана доволен от столовете, предоставени им от огранизаторите, и седна на масата за срещата с медиите на висок бар стол, който само си донесе.

Дионтей Уайлдър пък се промъкна към британеца и изкрещя: „Бомбен отряд!“ с всичка сила, стряскайки водещия, но не й „Циганския крал“, който не трепна.

Двамата не спестиха остри думи един към друг по време на изказванията си, като Фюри изрази притеснение, че съдиите не биха му дали победа по точки, но се закани да нокаутира „Бронзовия бомбардировач“ във втория рунд.

„Три години бях извън ринга, ограбиха ме, но пак не успях ада ме победят. Не идвам за победа по точки – вече имам 9 такива, идвам за нокаут. От цялото си сърце го искам. Затова взех Шугър Хил. Ако не исках нокаут, щях да наема някой от „Кронк“ (зала в Детройт, б. а.). Ако не исках нокаут щях да продължа да работя с Бен Дейвисън и този смотан стил. Ще те приспя във втория рунд. Сънувам един и същи сън, в който играя покер и ми се пада карта „2“. Това определено е знак. Ще падне във втория рунд. Искам да се срещнем в средата на ринга, един срещу един. Ще му изнеса боксов урок. Предишният път нямах силата да го довърша. Той усети на 4-5 пъти ударите ми, знае какво мога, но тогава не ми стигнаха силите, след свалянето на килограмите и всичко останало. Но сега съм готов“, каза Фюри.

Дионтей Уайлдър също обяви, че възнамерява да влезе в двубоя в далеч по-добро физическо състояние. „Тогава бях с една ръка, счупих другата на лагера. Имах само 12 седмици и 4 дни за тренировки. За този двубой очаквам да бъде в много по-добро физическо състояние след победата над Ортис. Сега ще съм напълно здрав, двете ми ръце са заедно, нищо не може да спре Дионтей Уайлдър. Нямата си идея какво ще се случи“, закани се „Бронзовия бомбардировач“

С победи в реваншите срещу Бръмейн Стивърн и Ортис, Уайлдър определено се чувства в свои води да се бие за втори път срещу някого. „В реваншите винаги съм по-добър от първия мач, защото вече съм видял какво може опонентът ми. Затова подготовката е малко по-лесна, защото вече знам какво ще иска да направи. Нивото ми на интелигентност на ринга е много високо. Затова успявам да подмамя съперниците си и да си сваля по унищожителен начин“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.