Начало ММА Кормие: Адесаня замръзна от страх срещу Ромеро
0

Кормие: Адесаня замръзна от страх срещу Ромеро

Кормие: Адесаня замръзна от страх срещу Ромеро
0

Бившият шампион на UFCв тежка и лека тежка категория Даниел Кормие смята, че Израел Адесаня се е вцепенил от страх в началото на двубоя си срещу Йоел Ромеро.

Двубоят между двамата не предложи очакваното от фенове и специалисти зрелище, като в крайна сметка носителят на пояса в средна категория успя да го защити с единодушно съдийско решение. Кормие обаче смята, че репутацията на Ромеро е взела страха на Адесаня и това е довело до не особено атрактивния двубой.

twitter.com

„Ако сте гледали мача, сте видели, че в първите минути и половина Йоел някак си просто стои там с вдигнати ръце. И е толкова плашещ, че почти е смразил Изи без дори да е направил нищо. Честно казано, нещата просто си останаха така. Беше един от онези мачове, в които очакваш експлозия и фойерверки във всеки момент, но те просто не идват. Общо взето получихме 25 минути игра на котка и мишка. Напомня ми на мач преди време, когато Андерсон Силва се би в Саудитска Арабия и беше една от онези вечери, които не се развиват както ти се иска. Но не обвинявам Адесаня за липсата на блясък. Когато се бие с Йоел Ромеро, човек, който е нокаутирал толкова много съперници, човек, който се бие по един и същи начин и винаги успява да намери начин да бързо да приключи мач, не можеш да очакваш някой като Изи просто да се хвърли напред безразсъдно. Не съм виждал никой да го прави. Постъпи както трябва. Този човек е шампионът, ако искаш да се биеш с него, ще ти даде каквото търсиш. Но Йоел Ромеро не е човек, срещу когото искаш да излезеш безразсъдно. Просто е прекалено опасен. Рискът не си заслужава“, заключи Кормие.