Начало ММА Коща проверява конкуренцията на живо
0

Коща проверява конкуренцията на живо

Коща проверява конкуренцията на живо
0

Пауло Коща ще седне на първия ред край октагона на UFC248, за да проследи внимателно действията на евентуалния си следващ съперник.

В основното събитие на UFC 248 тази неделя в Лас Вегас шампионът в средна категория Израел Адесаня ще защитава пояса си срещу Йоел Ромеро в мач, който приковава вниманието на фенове и специалисти по цял свят. Именно срещу победителят от този двубой се надява да се изправи Коща, който започва подготовка за следващия си мач в следващите седмици.

„Ще съм там, за да видя дали Израел ще може да бие Ромеро както аз го направих. Всички искат да видят това, дали е способен да го направи. Имам чувството, че Адесаня има нужда да покаже на себе си, че е по-добър от Ромеро, така че – ще гледам с интерес. Започвам скоро да тренирам. Ще седя там, на първия ред. Да видим кой е следващият“, каза Коща пред MMA Fighting.

Наскоро Пауло Коща се закани да убие Израел Адесаня заради неуместна шега с терористичния атентат от 11 септември 2001 г., но след извинение от страна на шампиона, историята приключи.