Начало ММА Масвидал и Аскрен „заровиха томахавката“
0

Масвидал и Аскрен „заровиха томахавката“

Масвидал и Аскрен „заровиха томахавката“
0

Едно от най-големите съперничества в ММА за 2019-та бе прекратено. Бен Аскрен и Хорхе Масвидал сложиха край на споровете между тях в джентълменски публикации в Twitter. Минути след края на главната битка на UFC 245 Масвидал първи протегна ръка към неговия бивш опонент.

„Поздрави за Бен Аскрен, който никога не подви опашка след загуба. Не се обесняваше. Пое удара и никога не цензурира хейтърите като срахливец“, написа Хорхе.

Боецът с прякор „Gamebred“ визираше излизането на Колби Ковингтън от клетката преди да е вдигната ръката на Усман, без дори да даде коментар за двубоя. Колби обвини и главният рефер на двубоя Марк Годард, че е прекратил битката прекалено рано.

Ето как вече пенсионираният Аскрен отговори:

„Понякога животът те рита по задника, когато най-малко го очакваш. Продължавай напред без извинения“

Бен Аскрен и Хорхе Масвидал премериха сили на събитието UFC 239 през юли. Срещата им продължи по-малко от 10 секунди. Хорхе нокаутира“Фънки“ с летящо коляно и записа най-бързия нокаут в историята на UFC. Битката бе съпроводена от вербални атаки между двамата, но изглежда сега са „заровили томахавката“

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.