Начало Бокс Кубрат: Който иска – да ме целува! Аз първо ще питам
0

Кубрат: Който иска – да ме целува! Аз първо ще питам

Кубрат: Който иска – да ме целува! Аз първо ще питам
0

Кубрат Пулев даде ново интервю пред американската спортна журналистка Хелън Йи.

Репортерката, която преди време се оплака, че много хора я бъркат с Джени Суши и й отправят обиди и закани заради целувката на боксьора ни, се срещна с Пулев и преди мача му с Дину. Сега интервюто протече по любопитен начин, като в началото му беше уточнено от трети участник в разговора, че: „това ще е чисто интервю, никакво целуване!“. Кубрат прие шегата и категорично заяви, че няма шанс за подобно нещо. „Той каза не, съжалявам“ включи се репортерката в закачката, преди да продължат по същество.

Хелън Йи: Какво става с теб след последния ти двубой? Не съм те виждала то известно време.

Кубрат Пулев: Последният ми мач беше много добър, но след него ситуацията беше малко по-различна. Бях много емоционален от срещата, и, разбира се, след това просто направи това нещо, не знам. Но вече научих, че не трябва да правя така, защото аз може и да се шегувам, но хората може и да не го разберат така. Затова вече няма да правя така. Ако някой иска да ме целуне – няма проблем! Но аз вече не целувам никого!

Х. Й.: Целувките са лоши и не са безопасни!

К. П.: Научих, че първо трябва да попитам, и след това да го правя, ако може.

Х. Й.: Добре, тук няма да има такива неща. Радвам се да те видя отново в Лас Вегас…

К. П.: Мога да правя само така (изпраща въздушна целувка). Без истински целувки! Благодаря ти, че дойде. Много ми харесва тук, доста е топло, но ми допада.

Х. Й.: Да, доста задушна зала. Стана много популярен в Щатите. Как те кара да се чувстваш това?

К. П.: Нормално, харесва ми, защото, според мен, не е с нещо лошо. Но на някои хора не им допада. На някои им харесва, но на други – не.

Х. Й.: Говорейки за хубавите неща, за последно победи Дину в 7-я рунд и си претендент №1 за титлата на IBF, кого се надяваш да срещнеш – Анди Руис или Антъни Джошуа?

К. П.: Готов съм да се бия, всеки ден сме в залата и тренираме, не много сериозно, но добре. Очакваме този двубой. Задължителен претендент на IBF съм от година и половина. И смятам, че сега е моментът да се боксирам, може би директно срещу Анди Руис, защото съм претендент.

Х. Й.: Означава ли това, че според теб той ще победи Антъни Джошуа и в реванша?

К. П.: Никой не може да каже, това е тежката категория. Но мисля, че може би Антъни Джошуа ще загуби за втори път.

Х. Й.: Беше ли изненадан когато падна в първия мач?

К. П.: Да, разбира се. Бях истински изненадан.

Х. Й.: Когато се изправиш срещу Анди Руис, как си представяш да се развие този мач?

К. П.: Той е много, много добър боец. Силен и много бърз. Но смятам, че аз съм много по-добър, много.

Х. Й.: За последно те видях тук на мача на Тайсън Фюри, неотдавна, беше в залата (победата във втория рунд срещу Том Шварц, б. р.). Какво мислиш за неговата победа?

К. П.: Беше Ок, не лоша победа. Но опонентът му не беше нищо специално. Бих казал, че си беше слаб съперник. Не беше на нивото му, нали ме разбираш?

Х. Й.: Значи ще чакаш да се биеш за титлата и нямаш нищо против първо да се състои реваншът? Или ще имаш мач преди това?

К. П.: Нямам време да чакам. Чаках година и половина и смятам, че сега е подходящият момент. Можем да се бием за този пояс, това е нормално. Готов съм да се бия, искам да се бия за този пояс. Година и половина чаках и чаках. Подготвен съм, даже съм много добре подготвен, и никой не може да ме победи.

Х. Й.: Какво би искал да кажеш на феновете си за предстоящото ти завръщане?

К. П.: Започваме да тренираме наистина здраво, щастлив съм, че всичко с целувката приключи. С Комисията, вече мога да се бия навсякъде в Щатите и искам да го направя за пояса на IBF. И ще бъда световен шампион.

Х. Й.: Благодаря ти за отделеното време, всички се надяваме да те видим на ринга съвсем скоро.

К. П.: Много благодаря.

В края на интервюто Пулев и Йи се поздравиха с юмруци, а боксьорът ни я изпрати с въздушна целувка.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.