Начало Бокс Кубрат си връща лиценза и се бие още два пъти през 2019 г.
0

Кубрат си връща лиценза и се бие още два пъти през 2019 г.

Кубрат си връща лиценза и се бие още два пъти през 2019 г.
0

Смела прогноза за бъдещето на Кубрат Пулев направи авторитетното издание worldboxingnews.net.

Сайтът обяви, че на 22 юли боксовата ни звезда ще си върне лиценза, отнет от Калифорнийската атлетическа комисия, и ще проведе още два двубоя до края на 2019 г. Изданието посочва, че Пулев е със спрени състезателни права на територията на щата до 23 септември, но в края на този месец ще се яви пред Комисията, за да се опита да си върне разрешителното и да съкрати наполовина наказанието си. Според worldboxingnews.net. „има оптимизъм, че позицията на Пулев ще бъде погледната с добро око“ и той ще си възвърне правото да се боксира.

Сайтът прогнозира още, че, като официален претендент за пояса на IBF, „на Пулев му е необходимо ранно завръщане, за да може да се подготви за следващия си двубой“. „Стана ясно, че промоутърите му от „Топ Ранк“ търсят двубой за август, преди още една подгряваща среща в края на годината“, пише още worldboxingnews.net. За титлата на IBF пък Пулев ще се изправи в началото на 2020 г., най-вероятно през март или април, срещу победителя от реванша между Анди Руис и Антъни Джошуа.

„Почти сигурно Пулев щеше да получи шанса си срещу Джошуа през ноември ако не беше шокиращата загуба от Анди Руис на 1 юни в „Медисън Скуеър Гардън““, добавя сайтът.