Начало Киокушин Киокушин бойци посрещнаха 1-ви юли с мащабна тренировка (ГАЛЕРИЯ)

Киокушин бойци посрещнаха 1-ви юли с мащабна тренировка (ГАЛЕРИЯ)

Киокушин бойци посрещнаха 1-ви юли с мащабна тренировка (ГАЛЕРИЯ)
0

С изгрева на първото юлско слънце започна и тренировъчната част на 13-ия Международен летен лагер по киокушин в Камчия, организиран от Българската карате киокушин федерация и Световния киокушин съюз. Тази година навръх 1-ви юли, честван и като Джулай морнинг, 1600 бойци застанаха рамо до рамо за откриващото занимание.

Рекордният брой участници тази година принуди организаторите да разделят бойците на повече групи, като те бяха селектирани по възрастови групи и по квалификации, а тренировъчните полета бяха две.

Основият фокус на тазгодишният лагер е новият правилник и лига на Световния киокушин съюз – KWU International Professional League. Приятната изненада за присъстващите бе специалното посещение на кикбокс легендата Петер Артс, който проведе и първата от серия специализирани тренировки за киокушин фул контакт. Още тази първа демонстрация събра 100 елитни бойци, които участват и в професионални вериги.

Тези специални тренировки ще се провеждат по два пъти на ден в рамките на 13-ия Международен летен лагер в Камчия.

В този ден от лагера бе проведен и първият Съдийски семинар, към който също имаше огромен интерес. Събитието бе водено от  шихан Рамил Габассов, който е член на Борда на директорите на Световния киокушин съюз  (KWU) и председател на Руски съюз на бойните изкуства (РСБИ). Семинарът започна с тест за присъстващите, а след това продължи с подробни инструкции и дискусии.

Лагерът ще продължи до неделя, 7-ми юли. За първи път по време на него ще има Световна купа на KWU за подрастващи и професионална бойна гала SENSHI.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.